Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Titok?!

Titok?

Tud róla?

Újság válogatás közben nagyon sok érdekes cikkre bukkantam. Már régebben is olvastam a cikkeket, de a mai világban legtöbbje nagyon aktuális.
Sok mindenről értesülünk az újságokból, a médiákból, az internetről…De, nagyon sok dologról hallgatnak. Külföldi híreket alig hallani; csak a saját „dolgainkkal” foglalkoznak.. Pedig régebben nagyon sok információhoz jutottunk..
Például tudja-e az olvasó, hogy az Űrhajósok látták a „Mikulást”? (kódnyelven)
Tudja-e, hogy a föld mélyén trópusi környezet létezik? (belső föld; legenda vagy valóság?)
Vagy tudja-e, hogy az Antarktiszon megtaláltak egy „Jégvárost”, vagy megtalálták Noé bárkáját? Hogy létezett Atlantisz? ..és sorolhatnám..
És ezek tények, ugyanúgy mint sok ember tud a jövőbe látni(Edgar Cayce), jósolni (nemhiába alkalmaznak jósokat, látókat a politikusok), vagy sok író (Verne, Asimov,Stanislaw Lem,George Lucas „leírta” a jövőt,vagy korát megelőzve feltalált dolgokat és az anatómiában is jeleskedett (Leonardo da Vinci), vagy olvasott az Akasha krónikában?
Tudja Ön, hogy mi az Akasha krónika? Néhány videót találtam a You tubon témákkal kapcsolatban, de ha járatja, vagy járatta a Hihetetlen, vagy hasonló témájú (UFO magazin, Univerzum..) magazint, akkor vegye elő, és megtalálja a kérdésekre a választ.. Pl.: Az új világrendről is.. (amit most élünk meg)
Csak egy a baj..  NEM figyeltem, nem figyeltünk rá a leírtakra… Pedig jó lett volna…
Petőfi is írta:”Anyám az álmok nem hazudnak”… de végül minden kiderül; ha később is…
De sajnos, akkor már lehet, hogy késő…