Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014-es év

 

maja.jpg

 

2014

2014 a mozgás,a dolgok, s emberek összefonódásának, a természeti erőktől, viharoktól , víztől, tűztől, széltől való veszélyek éve lesz. Pénzügyek, spekulációk, üzletek terén bölcsen, óvatosan kell eljárni, mert kockázat, veszély van bennük, mások cselekedetei és vakmerőségei miatt. Ez az év a választások éve. Választanunk kell a jó és a rossz, a helyes és helytelen út között. Minden döntésünket jól át kell gondolnunk, mert könnyen csúcsra juthatunk, de el is bukhatunk. Ez minden ember döntésére igaz lesz.

A természeti csapások éve lesz, emiatt helyi konfliktusok alakulhatnak ki. A „hűtőszekrény ajtó effektus” miatt a sarkkör közeli országokban, hűvösebb,  csapadékosabb idők lesznek, míg a kontinens belsejében levőkben párásabb, ködösebb (mint a jövőnk)  lesz az időjárás, kevesebb csapadékkal, 2 – 3 °C-al magasabb hőmérséklettel. A trópusi országokban hidegebb éjszakák, enyhébb nappalok lesznek, néhány helyen új oázisok jönnek létre a csapadékosabb idő miatt.

A fentieket még befolyásolja/befolyásolhatja a Nap pólusváltása is. A ciklus idejétől, nagyságától függően rövidebb vagy hosszabb ideig is eltarthat ez a folyamat.

2014 első fele hasonlóan egy „állóviz” lesz a 2013-as évhez; de utána „mozgásba” jön a hátralevő időszak. Ez évben előtérbe kell helyezni az egészségünk megóvását, a pár- és rokoni és baráti kapcsolataink megerősítését. A jövő év az akarat, a lelkesedés a szenvedély éve, de kerülni kell az indulatokat, harcokat.

Összegezve; vigyázzunk az egészségünkre, a kapcsolatainkra, válasszuk meg a helyes utat és kerüljük a konfliktusokat.