Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kozmikus energia

p1050426.jpg

Életünkhöz energiára van szükség. Az energiánkat pótolni kell. A fizikai energiánkat étellel, folyadékkal , míg az energiaterünk energiáját a Napból, a Földből. a természetből (pl.: megölelünk egy fát) és a csillagokból (univerzumból) pótoljuk.

p1000347.jpg

Az energiánk szintje nem csak a fizikai munka, vagy betegségek miatt csökkenhet, hanem az energia vámpírok is  „elszívhatják” az energiánkat. Az energiánk gyengülése, csökkenése testi, lelki betegségekhez vezethet. Ezért az energiánkat,energiaterünket (auránkat) pótolni, erősíteni kell.

2-150.jpg

Az univerzális energia pótlását nem mindenki ismeri, illetve sokan „nem fogadják el mint „létező” energiát. Az energiaterünk látását, erősítését inkább a keleti népek ismerik, és használják. A nyugati kultúrában most fedezik
fel, és fogadják el, alkalmazzák is. Megjegyzem, hogy az emberiség fejlődése, civilizációja is háttérbe szorította ezt a nézetet. Pedig már Jézus is használta az energia áramoltatást, így gyógyított kézrátétellel, illetve távgyógyítást is alkalmazta.

p1050053.jpg

A mai korban már csak a gyerekek képesek látni az energiateret, de felnőtté válva ők is elvesztik ezt a képességet. Egyrészt a családi, környezet hatása miatt másrészt, hogy nem alkalmazzák; kivéve egy – két gyermeket, akik felnőtté válva is képesek a képességüket megtartani és alkalmazzák is. Az energia
feltöltődésnek, energia gyógyításnak, a mai korban többféle irányzata van. Az energia közvetítésnek, amit gyógyításra, energia feltöltésre alkalmaznak, az a közös bennük, hogy mindegyik a keleti kultúrákból jött hozzánk.

p1030101.jpg

Az energia átadása történhet a saját energiánk átadásával (ekkor az átadónak újra fel kell töltődni, mert mint az akkumulátor, „lemerül”) a másik módnál a kozmikus energiát adja át, illetve közvetíti a „gyógyító” a páciensnek. Ekkor nincs szükség a feltöltődésükre, vagy később is elég erőt meríteniük a kozmoszból. Amúgy sokan elutasítják ezt a módszert, pedig ha megnézzük, a hívők is energiával töltődnek fel a templomokban, vagy a zarándok, - kegyhelyeken… Sokan nem szeretik, ha a testüket megérintik, és így adják át az energiát, ezért is szokták az energia átadók a testtől pár centiméterre tartani a kezeiket az illető teste, testrésze felett. Az energia átadás előtt az aurát megtisztítják, majd univerzális energiával töltik az energiateret.

p1030157.jpg

Én négyféle energia átadást ismerek, de lehet, hogy van még többféle, vagy ezek más alternatív módozata. Egy a lényeg, hogy mindegyiket csak jó célból lehet, kell alkalmazni. Egyes tanításoknál a gyógyításért a gyógyítónak nyújtott fizetést is nehezményezi (kivéve az önkéntes adományt) Alábbiakban felsorolom az általam ismert
energia gyógyítási módokat: Reiki, Prananadi, Jinjutsu, Csikung. Az alábbi linkeken bővebb információt talál a fent leírtakról, és egy írást is olvashat  „A csodálatos kézrátétel”-ről.

Ajánlott linkjeim:
Éteri test
Energia gyógyítás
Prana gyógyítás
Gyógyító energia
Jinjutsu gyakorlás
Kézrátételes gyógyítás