Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


UFO? Álom?

Akkor elkezdem…

Álomvilágban élünk, álmokat szövünk, álmodunk. Olykor igen nehéz eldönteni, mi az álom, és mi a valóság. Mindkettő egy tudatállapot, a határ pedig koránt sem éles.

Melyik az illúzió és melyik a valóság? Ki tudja?

Egy álom lehet varázsos, mégis jelentés nélküli, de lehet a valóság magyarázata is. Az álom a valóság és a kreaivitás szülöttei, és valóságos emlékek elegyei. Ezért tűnnek meseszerűnek, de mégis valósnak. Ha többször ugynzt álmodjuk, a szívünk mélyén levő emlékek felakarnak törni.

Amúgy nem emlékszem, hogy mióta foglakoztat a misztikum. Lehet hogy egy álom, de lehet hogy egy más tudatállapot, esetleg egy fizikai hatás gyakorolt rám hatást. Mivel már lázas beteg (42 fokos lázzal) is voltam; többször áramütés ért, gömbvillám ment el mellettem, a konnektorból villám jött ki amikor mellette ültem, érdekes fény követett  amikor autóban ültem. Elgondolkoztató…

Akkor el is kezdem..

1966 augusztusában Sz-on az autóból nézve , az út felett, a kocsi mögött narancssárga színű gömb követett minket, ( én a hátsó ülésen ültem) pár pillanatig, majd eltűnt. Az átmérője kb. 20-30 m lehetett. Az esetkor 15 éves voltam, és késő este volt. 1995-ben virradatkor (1 és 3 óra között) történt a második eset. Először két fényes gömb, majd utána több fényes gömb jelent meg, majd többféle különleges alakzatot felvéve eltűntek. Az alábbi rajzokat is ekkor készítettem. A második eset álom, vagy valóság volt, máig se tudom…

 

Kép

 A lap tetejére

Jövőbelátó álmom is volt..

Egy régi esetre még mindig tisztán emlékszem.. Megálmodtam, hogy egyik ismerősöm, mit csinál és mit mond majd nekem, amik beszélek vele.. Így is történt, pár nap múlva. Amúgy több éve álomnaplót vezetek. Így vissza tudom nézni, hogy valami hasonló esemény, történés volt-e utána. Sajnos volt.. Ezért is nem szoktam jósolni, még névelemzést se készítek közeli hozzátartozónak. A cigánykártyám is ezért lett sutba dobva..

Más..

Déja vu (ejtsd Dezsa vü) Érezte már, hogy ahova elment; mintha járt volna már ott, és azt is érezte már, hogy az  az  esemény, ami most  épp történt Önnel, mintha megtörtént volna már? Én már többször tapasztaltam ilyet.

A lap tetejére